15 juli 2010

Hemma

Hemma! Har sprungit runt i Palavé och hälsat på hos folk, lämnat över ett betyg, tagit uppgifter på en annan elev och lite annat. Hälsade bla. på hos Niurka, en flicka som har hydrocefalus, alltså vattenskalle, och som är inskriven i vår eftermiddagsgrupp i skolan. Tyvärr gör hennes problem att hon knappt kan vara med alls i skolan då hon är rullstolsbunden och oftast mår dåligt. Men hon var glad idag, och lääängtar efter att skolan ska börja igen. Hoppas hon kommer att kunna vara med mer till hösten.

Var även hos Neytiri och de andra hästarna. "De andra" är fölet Fernando och hans mamma, som står hos Neytiri nu tillfälligt. Idag släppte vi ut dem på en liten bit mark som ligger bakom Marcelos hus, mer djungel än bete, men de är lyckliga bara de får stoppa något av färgen grönt i munnen.

Ah, hjälmen ni ser i bakgrunden är min. Men har typ aldrig använt den, för det är LÄSKIGT att köra motorcykel här! Trafiken är ett kaos, och motorcyklisterna råkar alltid ut för en massa. Men, jag ska köra lite oftare och vänja mig lite, är ju annars ett bra alternativ när man ska kortare sträckor.

Nu ska jag fixa lite här, ses senare! Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar