7 okt. 2012

Jonathan

Hinner också slänga in en bild på Jonathan och hans mamma, som vi besökte häromdagen. Jonathan var försvunnen i 6 dagar från sitt hem och hittades mirakulöst av Esther och ett gäng som var ute och letade, lååångt borta från sitt hem...
Nu är det stora frågan vad som egentligen hände. Att han smet iväg själv är ganska uteslutet. Jonathan, som har en hörselskada, går aldrig långt borta från sitt hem, och hans mamma menar att här måste det ha varit någon som tog honom med sig, för att sedan dumpa honom någonstans, av någon anledning. 
Grannar och vänner samlades i eftermiddags för att prata igenom händelsen, dela med sig av vad man vet, vad man har hört och så samla på sig så mycket information som möjligt för att kanske komma ett steg närmare sanningen. Jag menar, går det en gärningsman lös där ute någonstans som rövar bort barn, då är det allas angelägenhet att han åker fast. Polisen? Nej, inget engagemang ännu...och vi lär inte se något framöver heller. Här får man ta saken i egna händer.
Jonathan själv pratar inte om det som hänt. Inte ens med sin mor. Han är skrämd till tystnad, tror en del. Chockad, tror andra. Vad det än är så är han i alla fall glad över att vara hemma med sin familj, och den glädjen delar vi med honom!

1 kommentar:

  1. Jag fick reda på detta genom Bernos Blogg,,,
    TACK Jesus,att Jonathan kom tillrätta!!!
    Vi var många som bad och fick bönesvar...
    KRAAAM!!!

    SvaraRadera