26 maj 2015

På väg till Vargas

Nu ska vi ha möte hos familjen Vargas, det första i deras nya hem! På bilden ser ni Paul.

24 maj 2015

Vargas

Nu har familjen Vargas flyttat in i sitt nya hus! Tack till alla som varit med och gjort detta möjligt! På bilden syns 6 av de 8 barnen.

20 maj 2015

En eftermiddag i Guajimia

Idag fortsatte vi med barnmöte i Guajimia där vi inledde för en vecka sedan. Ännu några nya barn kom och vi passade på att dela ut barntidningen "El buen pastor" till de läskunniga.
Värmen var riktigt tryckande idag men det är bara att vänja sig för nu kommer ju sommaren! 😰😨😵
Det är inte många aktiviteter man kan utföra med 30 barn på en sådan liten yta som vi har tillgång till, hade gärna gett dem bilder att färglägga osv, men det är svårt. Någon som har andra tips? Barnen är i alla åldrar. Funderar även på att dela upp dem i två grupper på två tillfällen, yngre och äldre.
Ha en fin dag ni som läser!

14 maj 2015

Guajimia

Lägger upp en hög med bilder från barnmötet vi hade igår i området Guajimía. Det var vårt första barnmöte på platsen, vi höll till utanför Iselis hus (Ilennias syster) och ca 25 barn kom. Alla skulle ta med en kompis till nästa gång och de välkomnade oss tillbaka! Vi planerar att fortsätta varje onsdag.
 Man tager vad man haver. En presenning får duga tillsvidare att sitta på. Vi hoppas kunna lägga cement här sedan. 
 En liten flicka sjunger om David
 Vi ber tillsammans. Vi får lära dem att de alltid kan prata med Jesus, att han alltid är med dem och lyssnar. De flesta tror på Gud men ser honom som någon som befinner sig väldigt långt borta och som man bara får kontakt med om man kan be "fint" och med rätt ord. Det är värt så mycket att få ge dem chansen till en personlig relation och kontakt med Jesus. 
Efter barnmötet gick vi upp till Cañadan där vi hade möte på en av de små "gatorna". 

4 maj 2015

La Cañada

Några bilder från barnmötena i söndags i området la Cañada. Det var verkligen fullt ös kan jag lova och värmen och den höga ljudnivån var ganska påfrestande....i alla fall för mig som svensk, men barnen verkade vana ...:) 

2 maj 2015

Huset fullt

Hade en hel grupp med fruktsäljare hemma idag. De vet precis hur man bär på huvudet, hur man ropar ut varan och hur man får den såld. Söta ungar! 😍
Annars har vi haft barnmötena här idag, som vi brukar på lördagar. Imorgon bitti åker jag med Ilennia till Cañadan där vi också har barnmöten, på söndagar. Ska fota lite då så får ni se sen!